Historier fra våre deltakere i Rogaland

Møt noen av vår deltakere og les våre historier.

Hver eneste dag lærer vi av hverandres erfaringer og kunnskap.

Vi bygger livsvarige vennskap og skaper broer mellom kulturer, religioner og samfunn.

Deltaker på KIA Velferd 2020/2021, 34 år, fra Algerie.
"Jeg har lært mye norsk på norskkurset til KIA Velferd. Før snakket jeg ikke norsk, og jeg forsto bare litt. Nå, etter 3 måneder på KIA, føler jeg at det går bedre og jeg er på et A2-nivå. Jeg har også fått venner her."

Velferd Stavanger

"Vi er mødrene, konene, søstrene og døtrene. Her, på KIA, har vi en sjanse å lære norsk, å lære om Norsk kultur, om Norske vei, møte anna kvinner og høre om kvinners retts. Vi har ikke andre plass som KIA hvor kunne vi lære om dette. Denne sjanse, som har vi her hos KIA, er veldig viktige til oss fordi vi snakker hjemme om viktigere ting som lærer vi her hos KIA. Dette vei, hjelper vi hele familien var å lære mer om Norges kultur, om Norges vei, og ha bedre liv her, hjemme i Norge."

Nåværende deltakere:

"Før jeg begynte på kia ,jeg hadde glemt norsk.
Jeg vil lærer mer norsk. Jeg var interesert I å skrive,
lese og snakker norsk. Jeg fant ut at kia er stedet ,
jeg kunne lærer norsk. Nå,jeg går på kia jeg lærer å
skrive og snakker norsk."

"Jeg kom til Norge 2003 med to barna . Etter to måneder fikk jeg tilbud  og å lære norsk på  Johannes læringsenter. Begynte jeg på norskkurs etter tre måneder fikk jeg jobb som  renhold arbeidet. Fra den tiden  jobber jeg samme tid går på norsk Jeg fikk andre job  etter seks måneder som avisbud om natten. Da  var jeg veldig travelt . Det var ikke lett for meg å ga på skole , har to jobber også passer på famillien. Så bestemt jeg med norskkurs fordi min hadde dårlig økonomisk .Han kunne  ikke alle regnimger. Forsetter jeg å jobbe til når jeg ble syk og kunne ikke jobber med renhold-arbeidet lenger. så gikk jeg på Johannes  å spørre de hvis det mulighet for meg og forsetter med norskkurs. De sa du har miste plassen din beklager  og hvis du er interessant å forsette med norskkurs må du betale 1600 per måne. heldigvis  vennen min intrdusere Kia for meg. Jeg gikk  på Kia å forklare min saken til de å heldigvis fikk jeg plass etter en måne.  Jeg  er så glad for den store støttet  fra  Kia. jeg delta for mange artivitet når for jeg kan norsk, Jeg ønsker at kommune forstetter å støtte Kia.  Jeg ønsker at Gud gir Kia flere velsignelser. mvh .B."

Vær et stearinlys som lyser rundt for andre!

Den 8.mars var likestilling og kvinnefrigjøring et naturlig tema i klassen.
les mer

Historier fra våre deltakere i Oslo

Små historier fra vårt arbeid i KIA Øst, her fra språkkafèen.
les mer

Historier fra våre deltakere i KIA Velferd Oslo

HVA KIA BETYR FOR MEG?
les mer
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.