Bilde er fra Krf's landsmøte med KIA's Zvonimir Vojtulek og Olaug Bollestad fra Krf

Besøk av stortingsrepresentant Olaug Bollestad

Onsdag 26.april fikk KIA besøk av stortingsrepresentant Olaug Bollestad, i våre lokaler i Ebbells gate 1 i Oslo.

Hun sier "KIAs arbeid er ufattelig viktig på grunn av KIA's kompetanse og erfaring i inkludering og integreringsarbeid i Norge." KrF støtter dette arbeidet! 

I dette viktige møte fikk stortingsrepresentant Olaug Bollestad gode samtaler med elever og ansatte.

Elevene fortalte hva KIA betyr for dem, og hvor viktig KIA er for dem. Klassene som møtte Olaug Bollestad satte stor pris på møtet, og det ble mye prat og stort engasjement både i for- og etterkant om politikk og politikere, (både her i Norge og i elevenes opprinnelsesland).

Det var selvsagt stas å treffe en jordnær, norsk politiker som så tydelig var opptatt av dem og deres synspunkter og perspektiv.

Bollestad ønsker å ta opp konsekvensene for KIA bortfall av statsstøtten på 8millioner kroner, i spørretime på Stortinget.

Det er flott at politikere kommer ser hva vi gjør og viktigheten av vårt arbeid.

Les egen sak fra eleven om HVA KIA BETYR FOR MEG / KIA ER VIKTIG.

Skrevet av / ta kontakt med
No items found.
se alle
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.