Spennende dag for store og små

Vinterferie med mange flotte opplevelser

KIA har arrangert forskjellige vinterferieaktiviteter for deltakerne og familiene deres. Vi deler noen opplevelser fra Oslo.

Vinterferie 2023

KIA har arrangert forskjellige vinterferieaktiviteter for deltakerne og familiene deres. I vinterferien dro vi til SNØ, kino, og Teknisk museum.

På SNØ var det ski-aktiviteter. Der gikk vi på langrennsski. Alle barna var veldig glade, og de gikk på ski som profesjonelle. Mange voksne var redde for å gå på ski, men instruktøren hjalp mye. Etter hvert gikk det bra, og det så gøy ut. Jeg har to barn som er fem og tre år. Det eldste barnet mitt kan gå på ski, men det yngste barnet kan ikke. Han prøvde ski for første gang i vinterferien, men han var veldig klar til å gå på ski. Jeg ble overrasket og jeg har funnet talentet hans.

Også venninna mi har hatt en drøm om å gå på ski en gang i livet sitt. Drømmen hennes ble oppfylt i denne ferien. Vi har fått muligheter til å gå på ski som nordmenn. Hjertelig takk KIA !!! Og hjertelig takk til Stiftelsen Dam for økonomisk støtte som gjorde dette mulig!

Skrevet av Ganga, B1 norskklasse

Skrevet av / ta kontakt med
No items found.
se alle
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.