Intervju 27.4 Fedrelansvennen

Vi i frivilligheten er verdidrevet!

Vi jobber hardt for å finne løsninger. Takk til FVN og gode argumenter fra Kjell Ingolf Robstad og spesielt Olaug Bollestad som reiser denne saken.

Vi bør alltid strebe etter likhet og rettferdighet for alle. Det er faktisk like ulovlig for fattig og rik, å stjele brød og sove under broene, sa en gang den prisvinnende forfatteren Anatole France.

Likhet og rettferdighet fordrer ulik tilnærming.

Regjeringen kan neppe ha forstått hva den faktisk har gjort med sine store kutt til frivillighets-Norge. Helt plutselig - helt uten noen form for forhåndsvarsling.

Endring i tilskuddsordningen for bruker- og pårørendeorganisasjoner, rammes hardt. Våre ansatte er permittert, det kan gå mot nedbemanning. Fædrelandsvennen har fortalt om ideelle organisasjoner som nå har mistet hele eller store deler av sin statsstøtte.

Det skilles ikke lenger mellom ideelle og kommersielle aktører. Vi må kjempe for å opprettholde et viktige arbeid, du som leser kan støtte oss i veien videre!

Vi må stå sammen, fordi gruppen av mennesker vi jobber for, trenger tilbudet :-)

Skrevet av / ta kontakt med
No items found.
se alle
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.