Illustrasjon: Istock/mammuth

Takk!

Kjære KIA VENNER! Jeg vil gjerne sende dere alle sammen en liten julehilsen i denne spesielle adventstiden – igjen preget av pandemien.

Vi i KIA er takknemlige for alle ansatte, frivillige og de mange vennene våre som deltar og støtter vårt arbeid i menigheter og lokalsamfunn. Takk for all innsats, god støtte, bønner og varme tanker – det har betydd mye og vært til inspirasjon i vårt arbeid i et vanskelig og krevende år.

Flere av våre arrangementer har blitt rammet, utsatt, avlyst eller endret fordi hensynet til smittevern måtte gå først. Likevel har vi i perioder kunnet glede oss over å møtes, lære hverandre å kjenne, gi og få trøst og oppmuntring. Fremmede har blitt venner!

Nå må vi altså igjen holde avstand, gå med munnbind og skjerme oss som aldri før – mens vi går mot en av årets største høytider, som handler om det motsatte; fellesskap, gjestfrihet, familie, nærhet og venner. Vi må leve i denne motsetningsfylte spenningen og paradokset.

Men vi gir ikke opp håpet om å oppleve og arbeide for et varmere Norge – et varmere samfunn!

For meg har det blitt tydeligere at vårt håp om frihet, glede og lengsel etter fellesskap og varme er sprunget ut av det evige livet selv. Gud vil fellesskap og at fremmede skal bli venner. Vi trenger å høre det om igjen – slik vi hører om det i Juleevangeliet; barnet i krybben, kom til sine egne, avvist som fremmed og ble likevel vår frelser og venn!

Med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år!


Alf P. Hagesæther
Generalsekretær i KIA Norge

Skrevet av / ta kontakt med
No items found.
se alle
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.