Jeg klarte det!

Over 200 store og små fikk flotte opplevelser og følelse av mestring da KIA arrangerte vinteraktiviteter i Stavanger, Oslo og Kristiansand.

I Stavanger hadde vi fire aktivitetsdager i samarbeid med organisasjonen FLAM. Familiene gikk på skøyter i ishallen, lagde fuglekasser og fikk prøve seg på orientering. De dro også på tur til klatreparken og fikk kinoopplevelse med ansiktsmaling.

Damene på KIA i Oslo og barna deres storkoste seg på tredagers skikurs. De lærte masse og syntes det var kjempegøy å gå på ski.  

Familier fra KIAs tilbud i Kristiansand hadde for andre år på rad skidag på Eikeraben skisenter Åseral. 40 barn og voksne fikk prøve seg i skisporet, slalåmbakken – og i skiheisen.

For andre år på rad var det også strålende solskinn og perfekte rammer for flotte vinteropplevelser. Følelsen av å ta skiheisen opp den største bakken og kjøre ned uten å falle – den følelsen er ikke lett å beskrive!

På Facebook-siden til KIA Velferd & Arbeid i Kristiansand, er det lagt ut en liten film fra skidagen på Eikeraben. SE DEN HER.

Aktivitetene er støttet med midler fra Stiftelsen DAM.

Skrevet av / ta kontakt med
Anne Marit Stalleland
Prosjektleder
anne.marit.stalleland@kianorge.no48314164
se alle