God påske hilsen

God påske!

Nå ønsker vi alle ansatte, deltakere og våre samarbeidspartnere en fin påske og høytid.

Gjennom vinteren har vi hatt aktivitet i alle vårer regioner. Mange deltakere deltar på språkkurs, mestringssaktiviteter, språk kafe o.l. KIA er i bevegelse, nå jobbes det hardt for å finne finansering til videreføring av dette viktige arbeid. Vi har mistet midler over statsbudsjettet som har gitt oss konsekvenser for ansatte ogtilbudet. Dette skal vi løse, frivilligheten verdi drives av våre grunnverdier; Likeverd – Omsorg -Vennskap, samt et utvalg av FNs bærekratsmål.

Nå ønsker vi alle ansatte, deltakere og våre samarbeidspartnere er fin påske og høytid. For noen er påsken hyttekos, skispor og appelsin i fjellveggen, mens andre nyter godt av noen etterlengtede fridager hjemme eller på reise. Felles for mange er at vi går utav dvale, våkner til liv og starter forberedelser til ny sesong. 

Uansett hvordan du skal bruke påsken din, ønsker vi deg en riktig god påske!

Hilsen alle oss i KIA Norge

Skrevet av / ta kontakt med
No items found.
se alle
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.