Klare for herlig 17.mai frokost!

17.mai frokost på Språkkafeen!

Vi deler en sak fra KIA sin Språkkafé i Oslo som invitert til 17. mai-frokost. Takker alle ansatt og frivillige. En flott start på 17. mai.
På 17. mai var det duket til frokost på Språkkafeen Oslo!
I noen måneder har vi som er frivillige på Språkkafeen snakket om at det hadde vært kjekt å samles på 17.mai, fordi den gjengen som er på Språkkafeen er så fine, og vi elsker å være sammen! Det har og vært en tradisjon før korona-tiden, at Språkkafeen møtes til frokost på nasjonaldagen. Dette ønsket vi å starte med igjen! 
Her er noen av gjengen på Språkkafeen, klare for herlig 17.mai frokost! 

16.mai var noen av oss i kafeen for å pynte og gjøre klart til morgendagen. Vi hentet som vanlig restebakst fra Godt Brød og hang opp vimpler, flagg, løpere på langbordet og lys. Kl.09.30 neste morgen var frokosten i gang!

Ulike tapasretter som lefseruller, laks, pastasalat, kjøttboller, aioli, eggerøre, rekesalat, deilige kaker og frukt stod kla. Og med 52 påmeldte ble det en herlig feiring! Vi sang nasjonalsangen sammen, snakket om livet, hvem som skulle hilse på kongen, og hadde en utrolig fin start på 17.mai! 

«Takk for at dere åpner opp, og feirer en så hektisk dag sammen med oss som ikke har noen å feire med» var det en som sa under frokosten.
Vi som jobber og er frivillige på Språkkafeen er takknemlige for at vi får drive dette arbeidet, bli kjent med mennesker fra hele verden, og at vi får bidra med å gjøre Norge litt varmere og inkluderende for de som kommer til oss!

Takk til alle som deltok på 17.mai frokost!

Vi gleder oss til neste gang, og da skal vi booke enda større lokale, slik at vi får plass til enda flere! 

I språkkafeen er det et godt fellesskap, og vi elsker å være sammen!
Flott buffe for dagen, laget av frivillige og ansatte
Skrevet av / ta kontakt med
Kristine Jaabæk Kvamme
Regionmedarbeider
kristine.kvamme@kianorge.no90279987
se alle
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.