Internasjonal kafé i Molde

Internasjonal Kafè i Molde har normalt åpent annenhver lørdag fra kl 13 til 16!

Her er datoene for Internasjonal Kafe til høsten.  Vi garanterer spennende internasjonal mat, hyggelig uformell flerkulturell treff og  samtale og quiz om aktuelle samfunnstema.

10.september og 24.september

8.oktober, 22.oktober og 29.oktober

12.november, 26.november

10.desember.

På Internasjonal Kafe starter vi opp forberedelser kl 10.30 og har middag kl 13. Detter tar vi opp et samfunnstema til samtale og vi har quiz, mens vi spiser kaker og drikker kaffe og te! Internasjonal Kafe på lørdager i Domkirkekjelleren i Molde blir til takket være felles dugnad fra flyktninger i Molde og frivillige.

Vi støttes av Molde kommune/Flyktningtjenesten, KIA-sentralt  og Edru Livstil Molde. Og vi støttes av Molde Domkirke som tilbyr oss gratis å kunne bruke flotte lokaler med moderne kjøkken, buldrevegg og spill.

Hold deg oppdatert på vår Facebook-side.

https://www.facebook.com/groups/InternasjonalKafe

Våre samarbeidspartnere

No items found.

Region:

Lokallag:

Molde

Kontakt

No items found.
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.