Andre aktiviteter i Trondheim

KIA Trøndelag har andre aktiviteter som skjer av og til.

Vi liker å prøve nytt, og klarer mye når mange samarbeider. Se gjerne på bildene på hjemmesiden. Vi har vært på sommerleir, utflukter, dugnader, bærplukk og hjemmebesøk. Vi har hatt filmkvelder, kulturkvelder, malekurs, bakekurs, matkurs, dansekurs, pianoundervisning, og vi synger en del. Vi har feiret både 8.mars, 17.mai og nyttårsaften sammen. Og det skal ikke så mye til før vi lager en fest.

Noen ganger er det CV 'en som må fikses, søknader som må skrives, papirer som må kopieres og mange praktiske ting man trenger å få orden på.

Kvinnegrupper og nasjonale grupper møtes på KIA til eget program. Også styrearbeid og andre formål, låner KIAs lokaler. Kanskje har du ny ideer?

Og vi har mange muligheter for en god prat, hvor vi får viktige saker tenkt igjennom.

Velkommen til å ta kontakt.

Våre samarbeidspartnere

No items found.

Lokallag:

Trondheim

Kontakt

No items found.
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.