En gruppe kvinner sitter rundt et bord
Hilde Gunn Sletten (til høyre) ble ønsket velkommen til første dag på jobb av ansatte og frivillige i KIA Velferd Kristiansand, samt besøk fra hovedkontoret. Foto: Anne Marit Stalleland

Ny regionleder på plass i Sør

Hilde Gunn Sletten har begynt som ny regionleder, og med mye relevant erfaring er hun klar til å ta tak i store oppgaver.

1.september hadde generalsekretær Alf Petter Hagesæther den store gleden av å ønske velkommen til ny regionleder i KIA Sør, Hilde Gunn Sletten.

Hun tar over en aktiv region med hele syv lokalla. Det første året skal hun også være fungerende leder for KIA Velferd Kristiansand, og dermed er det mange og varierte ansvarsområder og arbeidsoppgaver som venter.

Hilde Gunn har en verdifull kombinasjon av erfaring og kompetanse, som KIAs deltakere kan få stor glede av fremover. Hun har jobbet hele 12 år som lærer for fremmedspråklige og har stort hjerte for integrering, i tillegg til at hun er prest som hun blant annet har jobbet som i både Arendal og Kristiansand så kjenner godt til det lokale menighetslivet, og hun har også mye journalistisk erfaring.

"Vi blir rikere som mennesker av å få vise omsorg for flyktninger og de som har mistet alt, og vi blir rikere fordi vi får venner fra andre land og kulturer. Dette er vinn-vinn, og vi kan gjøre en forskjell som monner", sier Hilde Gunn.
Hilde Gunn presenteres over en lunsj i KIA Sør, sammen med generalsekretæren og IKT-medarbeider fra hovedkontoret. Foto: Anne Marit Stalleland

Hun stammer opprinnelig fra Andøya i Nordland, men har bodd de siste årene på sørlandet og blant annet jobbet 12 år som lærer for innvandrere og flyktninger i Drammen.

Mei Lian Chou, med sin lange arbeidserfaring i KIA Sør, vil fortsette som lokal medarbeider i Kristiansand så Hilde Gunn kan nytte godt av hennes gode erfaringer og store nettverk. I tillegg er det flere i KIA Velferd Kristiansand med stort engasjement som ser frem til å både ta godt imot og lære mye av Hilde Gunn.

"Vi gleder oss til å bli kjent med deg og jobbe sammen med deg Hilde Gunn, så hjertelig velkommen til KIA!", sier kompetansekoordinator Ingjerd Benestad Sand
Generalsekretær Alf Petter Hagesæther gir nøkkelkortet til Hilde Gunn Sletten, som åpner dører til et nytt kapittel for KIA Sør og KIA Velferd Kristiansand. Foto: Anne Marit Stalleland
Skrevet av / ta kontakt med
se alle